Πλήρης αδιαφορία από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού Πλαγιάς στη Λέσβο, για το 9χρονο παιδί που ανέβασαν οι συμμαθητές του στη μπασκέτα. Μόλις οχτώ ημέρες μετά το περιστατικό ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Γιώργος Φωτεινός, μιλώντας στο protothema.gr παραδέχεται ότι ο Σύλλογος δεν έχει επικοινωνήσει με τη μητέρα του παιδιού, ισχυρίζεται όμως ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση.

Ούτε περαστικά δεν είπε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Πλαγιάς Πλαμαρίου Λέσβου, στη μητέρα του 9χρονου παιδιού. Παρόλο που ο πρόεδρος του Συλλόγου ζει στο ίδιο χωριό με την οικογένεια του θύματος, ισχυρίζεται ότι παρά την προσπάθειά του δεν μπόρεσε να βρει το τηλέφωνό της και να επικοινωνήσει μαζί της. Όπως είπε στο protothema.gr ο κ. Φωτεινός, στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης των μελών του Συλλόγου θα συζητηθεί και το περιστατικό με τον 9χρονο μαθητή και στη συνέχεια θα αποφασίσουν από κοινού προκειμένου να έχουν μια επικοινωνία με τη μητέρα. «Οι αποφάσεις πρέπει να είναι συλλογικές και όχι προσωπικές και ατομικές. Μιας και είναι συλλογικό το όργανο. Οπότε σήμερα που έχουμε συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε για να έχουμε να της πούμε και κάτι. Τώρα να επικοινωνήσουμε μαζί της να της πούμε τι, της γυναίκας;» λέει ο κ. Φωτεινός στο protothema.gr

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση και θεωρεί ότι «οι διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα είναι υπέρμετρες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook