Η γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ διπλασίασε τις νίκες της με το εντυπωσιακό 5-3, κόντρα στον Άρη και διατηρήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας.

Μάλιστα τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη για να φτάσουν στην τελική επικράτηση χρειάστηκε να ανατρέψουν το σκορ.

Στο 13’ οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με την Σπυριδωνίδου, για να… απαντήσει άμεσα (15’) η Αγγελάκη, έπειτα από ασταθή απόκρουση της Γαβριηλίδου σε σέντρα της Σαρρή.

Στο 22’ ο Άρης πήρε ξανά προβάδισμα με σουτ της Παράσχου, αλλά και πάλι ο ΑΟΧ αντέδρασε άμεσα, ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση.

Στο 27’ η Γιαννούτσου με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2, για να κάνει το 3-2 δύο λεπτά αργότερα η Σαρρή με σέντρα-σουτ.

Με το δεύτερο γκολ της Αγγελάκη στο 60’ έγινε το 4-2, για να πετύχει η ίδια παίκτρια και τρίτο γκολ στο 78’, ανεβάζοντας το σκορ στο 5-2.

Παρά την αποβολή της Χουτουριάδου, με δεύτερη κίτρινη στο 82’, ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο τελικό 5-3 με το γκολ της Κώττα στις καθυστερήσεις.

Α.Ο. Χανιά (Μάνος Βεργανελάκης): Γιακουμάκη, Πισσαδάκη, Γιαννούτσου, Ζντράβκοβιτς, Δημητριάδη (70’ Μοίρα), Αγγελάκη, Σαρρή, Μανωλίτση (16’ λ.τρ. Θωμαδάκη), Μασούρη (35’ Μαυρομματίδη), Μαραγκουδάκη, Πιτσή.

Άρης Θεσσαλονίκης (Θεόφιλος Δουβαρτζίδης): Γαβριηλίδου, Κηπουρού, Μίχου (75’ Καλογεροπούλου), Χουτουριάδου, Κολλήγα, Μαντατζή, Σπυριδωνίδου, Κώττα, Παράσχου, Νεοφύτου (65’ Βαμπούλα), Πασπάλη. 

*Φωτ. από Θεόδωρο Ξενάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook