Ραγδαίες πλέον είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚρουσώνα μετά και το ναυάγιο των συζητήσεων στην έκτακτη συνέλευση που έγινε την Δευτέρα , η οποία είχε πολύ ένταση και στο φινάλε της την παραίτηση του προέδρου της ομάδας Γιάννη Πρικάκη. 
Ο έμπειρος παράγοντας βλέποντας ότι και ο κόσμος του Κρουσώνα δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και δεν έδωσε βροντερό παρόν στη συνέλευση με αποτέλεσμα ο Γ. Πρικάκης να θέσει θέμα για το αν η ομάδα θα μπορέσει να παίξει στο Περιφερειακό η θα πρέπει να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα τη νέα χρονιά. 
Το άνοιγμα από την περσινή σεζόν και το γεγονός ότι για την νέα σεζόν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚρουσώνα δεν βρίσκει συμπαραστάτες για να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα έχουν φέρει σε διοικητικό αλλά και οικονομικό αδιέξοδο την ομάδα του Κρουσώνα. 
Ο Γιάννης Πρικάκης σε μια αντιπαράθεση με έναν φίλαθλο της ομάδας που άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο διοίκησης του ΠΑΟΚρουσώνα ξέσπασε και έφυγε από την αίθουσα τονίζοντας ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει στη θέση του. 
Παρόμοιες κινήσεις είχαν γίνει και τα προηγούμενα χρόνια από τον κ. Πρικάκη όμως ποτέ δεν έκανε πράξη την φυγή του από την ομάδα παραμένοντας στην προεδρία της. Όμως τώρα φαίνεται ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και μόνο εάν βρει συμπαραστάτες στο οικονομικό κομμάτι θα επιστρέψει στη διοίκηση του συλλόγου ο έμπειρος παράγοντας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook