Σε τηλεφωνικές επαφές με τους αρχηγούς του ΟΦΗ βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Μαχλάς προκειμένου να τους ενημερώσει το πώς έχει η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι και το πότε θα μπορέσουν να γίνουν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα που η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται σε μεγάλο προβληματισμό το τελευταίο χρονικό διάστημα. 
Ο Μαχλάς ενημέρωσε τους αρχηγούς του ΟΦΗ ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου η κρητική ομάδα να πάρει ένα δάνειο και τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις που υπάρχουν προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες στη διαδικασία για την σύναψη του δανείου έχει ενεργό ρόλο ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης. Όπως ακούγεται ο Νίκος Μαχλάς ήδη έχει κάνει προφορικό αίτημα προς συγκεκριμένη τράπεζα της χώρας μας και παράλληλα ψάχνει έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα για να μπει εγγυητής για το δάνειο. Το ποσό του δανείου που ζητάει η ΠΑΕ ΟΦΗ να της χορηγηθεί δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. 
Παράλληλα στον ΟΦΗ αυτές τις μέρες περιμένουν και κάποια χρήματα από τον ΟΠΑΠ αλλά και από χορηγίες τα οποία θα πάνε όλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 
Την ίδια ώρα η αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με το μέλλον της ομάδας και το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά έχει κάνει αρκετούς από τους παίκτες του ΟΦΗ να κοιτάζουν και αλλού για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. 
Ήδη ο Αγρίτης έχει δεχθεί μια αρκετά δελεαστική πρόταση από την Κέρκυρα, ενώ η Παναχαϊκή έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ζορμπά και τον Βεζυρίδη, την ίδια ώρα που ο Γεωργίου ήδη έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Κύπρου τις οποίες και εξετάζει σοβαρά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook