Εσπερίδα- ανοικτή εκδήλωση με τίτλο «Αξιοποίηση Ευκαιριών για Οικονομική Ευεξία στην Κρήτη του σήμερα» διοργανώνουν σήμερα στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ – ΤΑΚ (Πρεβελάκη & Γρεβενών) το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών και το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Οι κύριοι εισηγητές της Εσπερίδας είναι Αναστασιάδης Σπύρος, Καθηγητής, Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Επανωμεριτάκης Γιώργος, Διευθυντής Δικτύου Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Κασωτάκη Μαρία, Προϊσταμένη Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης και Κελεσίδης Βασίλης, Αν. Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Πολυτεχνείο Κρήτης.

Οι εισηγητές θα εστιάσουν σε θέματα σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορούν να βοηθήσουν, τόσο, στην ανατροφοδοτούμενη οικονομική ανάπτυξη (όπως το ΕΣΠΑ, Προγράμματα Πράσινης Ανάπτυξης, Συνεργασία 2011 κ.ά.), όσο, και στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που διαθέτουμε ως περιφέρεια, όπως είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας και οι κοιτίδες έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας, ώστε να καταφέρουμε να καθορίσουμε \”εμείς\” το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook