Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τους περιπτερούχους της Καρδίτσας ένας νεαρός κάτοικος της πόλης, που έβγαζε το… χαρτζιλίκι του παραβιάζοντας τα καταστήματά τους.

Μάλιστα, ένα από αυτά ήταν το… αγαπημένο του, αφού το είχε διαρρήξει επτά φορές!

Μια περιπολία αστυνομικών της Ασφαλείας και της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καρδίτσας εντόπισε τον 22χρονο διαρρήκτη επί τω έργω και τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω, την στιγμή που παραβίαζε με κατσαβίδι τον κερματοδέκτη ενός παιχνιδιού σε περίπτερο στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας και έκλεβε τα κέρματα! Νωρίτερα, είχε παραβιάσει και άλλον ένα κερματοδέκτη.

Για τους αστυνομικούς δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουν ότι αυτός ήταν ο δράστης που αναζητούσαν τους τελευταίους μήνες για συνολικά 15 κλοπές από περίπτερα της πόλης.

Ο νεαρός ομολόγησε ότι, από το 2010 ως πρόσφατα, είχε διαρρήξει επτά φορές το περίπτερο ενός 46χρονου και άλλες δυο ένα άλλο περίπτερο ενός 39χρονου στην Καρδιτσομαγούλα, ενώ άλλα έξη περίπτερα τα είχε «χτυπήσει» από… μια φορά! Από κάθε κλοπή, έπαιρνε χρήματα, τσιγάρα και κάρτες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που η συνολική τους αξία έφτανε τα 2.100 ευρώ.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook