Εξώδικο προς την ΕΠΟ θα έχει αποστείλει μέχρι το βράδυ της Πέμπτης η ΠΑΕ ΟΦΗ. Στην ενέργεια αυτή θα προχωρήσει η κρητική ΠΑΕ προκειμένου να προλάβει τις εξελίξεις που θέλουν την Ελληνική Ομοσπονδία να έχει παραδώσει τον φάκελο της ομάδας προς εξέταση σε μια εταιρία ορκωτών λογιστών από την Κύπρο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ η οποία υποστηρίζει από την πλευρά της μέσω διαρροής ειδήσεων προς τον Αθηναϊκό τύπο ότι οι ελεγκτές της εν λόγω εταιρίας ήρθαν μετά από πρόσκληση της ίδιας της ΟΥΕΦΑ την ίδια ώρα που φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

Η ΟΥΕΦΑ από την πλευρά της μέσω του Ιταλού εκπροσώπου της κ. Τραβέρσο έχει ξεκαθαρίσει ότι ο ρόλος στο θέμα της επανεξέτασης του φακέλου του ΟΦΗ είναι συμβουλευτικός και πως η ίδια δεν μπορεί να πάρει την τελική απόφαση για την αδειοδότηση η μη της κρητικής ομάδας ρίχνοντας το μπαλάκι στην ΕΠΟ.

Στον ΟΦΗ μετά από αυτή την είδηση η οποία έχει προκαλέσει αναταραχή στις τάξεις της κρητικής ομάδας προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν και ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους για να μην περάσει από την πίσω πόρτα ένα νέο πραξικόπημα που πάει να κάνει η ΕΠΟ προκειμένου να κόψει μια και καλή τα φτερά του ΟΦΗ στο θέμα της αδειοδότησης.

Παράλληλα στην ΕΠΟ φαίνεται ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και το έκρυθμο και ασταθές πολιτικό σκηνικό που επικρατεί ώστε να περάσει η απόφαση για τον ΟΦΗ όσο πιο ανώδυνα γίνεται και χωρίς να υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις επί του θέματος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook