Τελευταία ενημέρωση 16:00
Δηλώσεις για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ έκαναν και βουλευτές Κρήτης του κυβερνώντος κόμματος.
Αναλυτικότερα οι Κρητικοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είπαν τα εξής : 
Στην ανάγκη για συστράτευση αναφέρθηκε σε δηλώσεις του απο την Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ.Βασίλης Κεγκέρογλου.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κεγκέρογλου \”ασφαλώς και χρειάζονται διορθώσεις. Ασφαλώς και χρειάζεται αντιμετώπιση των λαθών και κάλυψη των παραλείψεων. Όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι προκειμένου να διευκολυνθούν αυτοί που σχεδιάζουν την νομή της παράταξης αλλά και την νομή της χώρας\”.
Ερωτώμενος απο τους δημοσιογράφους για το σε ποιούς αναφέρεται ο κ.Κεγκέρογλου είπε :
\”Οι πολιτικές θέσεις του καθενός κρίνονται απο το πόσο εξυπηρετούν το μείζον. Και το μείζον σήμερα είναι να βγάλουμε την χώρα απο το αδιέξοδο. Με τις λιγότερες επιπτώσεις για την κοινωνία, με τις λιγότερες επιπτώσεις για τους ανθρώπους των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων….Κανείς σήμερα δεν πρέπει να ασχολείται με σεναριολογίες. Πρέπει να ασχοληθούμε με την πραγματικότητα και πάνω σε αυτή να τοποθετηθούμε υπεύθυνα.

Όλα στο φως.\”

Μεταξύ των βουλευτών που υπέγραψαν το κείμενο για την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ είναι και ο βουλευτής Ηρακλείου κ.Φραγκίσκος Παρασύρης, ο οποίος μιλώντας στην διάρκεια συζήτησης νομοσχέδιου στην Βουλή είπε μεταξύ άλλων και τα εξής :

 \”…Κάποιοι εκ των βουλευτών συναισθανόμενοι αυτή την ιστορικότητα των πραγμάτων και των στιγμών, επιχείρησαν να διατυπώσουν ένα αίτημα για σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.Μεταξύ αυτών και ο υποφαινόμενος και με μόνο θέμα συζήτησης τις πολιτικές εξελίξεις, κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι και σωστό και επιβεβλημένο και ενδεδειγμένο αυτή την στιγμή.

Γιαυτό πριν ακόμη ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία έχει γίνει και δεκτό το αίτημα και οσονούπω θα έχουμε και την σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Όμως. Κάποιοι βιαστικοί και ενδεχομένως πονηροί προσπάθησαν να καπηλευτούν την υπογραφή συναδέλφων, πολλών εξ αυτών, προκειμένου να πέσουν άλλα ζητήματα και να δημιουργήσουν άλλα σενάρια τα οποία απεργάζονται εδώ και καιρό.
Υπογράψαμε για να φέρουμε ηρεμία και τάξη στο Κοινοβούλιο και όχι να πυροδοτήσουμε το χάος. Μακριά από εμάς ο κανιβαλισμός”.

Προσερχόμενος το μεσημέρι στην Βουλή ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ.Γιάννης Μιχελογιαννάκης ερωτώμενος για τις ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ, δήλωσε :
\”Σε ώρες ευθύνης, τόσο της πατρίδας όσο και της κοινωνίας, η σοβαρότητα όλων προέχει. Η οποιαδήποτε αμφισβήτηση πρέπει να εξετάζεται με κριτήριο και μόνο την σωτηρία της πατρίδας. Σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει όπως θα ήθελαν «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook