Η επιβράβευση της εξαιρετικής φετινής παρουσίας της Άννας Ντουντουνάκη ήρθε με την κλήση της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου όπου θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επελέγη από την τεχνική επιτροπή της Κ.Ο.Ε. για να κολυμπήσει με το σκουφάκι της Εθνικής στην σημαντική διοργάνωση που θα διεξαχθεί από 6 έως 10 Ιουλίου.

Η κλήση στην Εθνική θεωρούταν αναμενόμενη και υπήρχε και η σιγουριά από τον προπονητή της Κώστα Τζιλιβάκη, που έχει βάλει σίγουρα και το δικό του… χεράκι για την διάκριση της 16χρονης κολυμβήτριας, που φέτος είχε εντυπωσιακές παρουσίες σε όσες διοργανώσεις έλαβε μέρος είτε με το Ν.Ο. Χανίων είτε με την Εθνική.

Η Ντουντουνάκη θα αναχωρήσει από τα Χανιά στις 4 Ιουλιου και θα λάβει μέρος στα 50 και 100 μέτρα πεταλούδα και στη σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο. Μέχρι τότε η Χανιώτισα κολυμβήτρια θα πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις για να είναι σε ετοιμότητα για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου επιλέχθηκε στην 12μελή αποστολή της Εθνικής.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής: Βαζαίος, Σαμιλίδης, Καρακαϊδός, Θεοχαρίδης, Μανουσάκης, Χαλιντέι, Καραντάκου, Σαμαρά, Γκολομέεβ, Βασιλειάδου, Παντή, Ντουντουνάκη. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook