Τελευταία ενμέρωση:20:20

Σε εκλογική ετοιμότητα έθεσε τους βουλευτές του κόμματός του ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ σέρνεται μόνο του σε εκλογές από τις αντιφάσεις, από τις τύψεις του ή και από τα δύο».

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε μάλιστα τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάνε κοντά στον κόσμο γιατί «ο λαός σύντομα θα πάρει την απόφασή του».

Αναφερόμενος στο ναυάγιο των συζητήσεων για κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Σαμαράς απέδωσε την πλήρη ευθύνη στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι έχασε μία ιστορική ευκαιρία διότι «δεν άντεξε τις πιέσεις από το εσωτερικό του κόμματός του όσων είναι γαντζωμένοι στην εξουσία».

Στις συζητήσεις με τον κ. Παπανδρέου -είπε ο πρόεδρος της ΝΔ- «διαφωνίες δεν αναφάνηκαν, σημεία τριβής δεν υπήρξαν». Όμως, την τελευταία στιγμή, όπως είπε, ο πρωθυπουργός υπαναχώρησε.

Ο κ. Παπανδρέου -πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ- είναι αιχμάλωτος όσων είναι γαντζωμένοι στην εξουσία και η προσπάθεια διάσωσης της χώρας έγινε «προσπάθεια διάσωσης της ΠΑΣΟΚικής εξουσίας».

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook