Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία αλλά και η οικογένεια του ποδοσφαίρου απο τον χαμό του 27χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκουλούδη , σε τροχαίο δυστήχημα που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους αλλά και την αθλητική κοινότητα.

Σήμερα το μεσημέρι η τελευταία πράξη του δράματος

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος καθώς ο 27χρονος Δημήτρης Σκουλούδης θα οδηγηθεί στην τελευταία του οικεία συνοδευομενος από αγαπημένους, φίλους, συγγενείς και σύσσωμο τον αθλητισμό κόσμος της Κρήτης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 4 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γάζι ενώ θα ταφεί στο κοιμητήριο του Γαζίου.

Η σορός του 27χρονου άτυχου νεαρού θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου από τις 3 το μεσημέρι.

 Ο Δημήτρης Σκουλούδης έπαιζε στην ομάδα Δόξα Γαλιάς, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει στον Εργοτέλη.  Σε ένδειξη πένθους αναβλήθηκε το παιχνίδι της Δόξας Γαλιάς που είχε προγραμματιστεί να γίνει το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook