Στόχο τα… αυτοκίνητα, είχαν οι διαρρήκτες με τις ακροβατικές ικανότητες που αναρριχήθηκαν σε δύο διαμερίσματα στην περιοχή Ζαρουχλέικα στην Πάτρα μέσα σε λίγα λεπτά. Από το πρώτο σπίτι έκλεψαν μόνο ένα ρολόι, αλλά πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας με το οποίο διέφυγαν σαν… κύριοι!

Οι ιδιοκτήτες αντιλήφθηκαν την κλοπή αρκετές ώρες αργότερα, όταν ξύπνησαν. Από το δεύτερο σπίτι οι δράστες άρπαξαν έναν υπολογιστή και τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων τα οποία πήραν φεύγοντας!

**** Στα Ιωάννινα, αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τρεις γυναίκες την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν τρεις μονοκατοικίες, την μία μετά την άλλη! Οι δράστιδες είχαν γίνει αντιληπτές από τους γείτονες που κάλεσαν την Αστυνομία και τώρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

*** Στο κέντρο του Πύργου, άγνωστοι κατέστρεψαν την κλειδαριά ενός καταστήματος με ηλεκτρονικά είδη και άρπαξαν 13 φορητούς υπολογιστές, εννέα κινητά, δυο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και μία συσκευή play station, συνολικής αξίας 8.700 ευρώ.

*** Στην Στυλίδα, άγνωστοι διέρρηξαν… έξη σπίτια και αποθήκες χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς! Οι δράστες τα έκαναν όλα άνω- κάτω ψάχνοντας για χρήματα, αλλά άρπαξαν ακόμη και γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook