Συνεδρίασαν (ΡΕΞ, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) τα μέλη της Επιτροπής Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου υπό την προεδρία της κ. Γεωργίας Σημαιάκη και με τη συμμετοχή του αρμόδιου για την καθαριότητα Αντιδημάρχου κ. Νίκου Αφορδακού.

Στην αρχή της συνεδρίασης η κ. Σημαιάκη ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε να υπάρχει «… μια συνεχής και καλή συνεργασία.

Ελπίζω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας, στο δύσκολο έργο που έχουμε για ένα καθαρό παντού Δήμο».

Στη συνέχεια ο κ. Αφορδακός και τα μέλη αναφέρθηκαν αναλυτικά σε όλα τα επί μέρους προβλήματα, όπως η συμπεριφορά και η συνεχής ενημέρωση των πολιτών, οι τρόποι μείωσης των απορριμμάτων, η ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών και άλλων συσκευών, η ανακύκλωση, η επανατοποθέτηση των κάδων, η κομποστοποίηση, η σχέση μας με το σκυλάκι μας όταν το βγάζουμε βόλτα, οι αφίσες, τα λάδια των εστιατορίων έξω από τους κάδους, το πρόβλημα της διαρχίας με το Λιμενικό Ταμείο, η ευαισθητοποίηση των παιδιών από τις πρώτες τάξεις του σχολείου και, τέλος, όλοι αναφέρθηκαν στον περίφημο Κανονισμό Καθαριότητας, ο οποίος ποτέ δεν εφαρμόστηκε.

anatolh.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook