Μέσα σε λίγες ώρες και μέσα από το προανακριτικό έργο, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, εντόπισε και συνέλαβε τρεις Χανιώτες, οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση και τον τραυματισμό ενός Χανιώτη γιατρού, το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Σπλάντζιας.

Όπως δημοσίευσε απο χθες το Flashnews.gr, η ταυτοποίηση των δραστών της άνανδρης επίθεσης ήταν θέμα χρόνου, καθώς υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και τα στοιχεία του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Πρόκειται για έναν 24χρονο, 26χρονο, 28χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τη διάπραξη της συγκεκριμένης πράξης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απρόκλητες σωματικές βλάβες σε βάρος του 43χρονου.

Έτσι αναμένεται οδηγηθούν σε δίκη με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται πως τα επεισόδια που συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης και είχαν ως επίπτωση και την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και του μουσείου Εθνικής Ελλάδας του Γαλανόλευκου φάρου, ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ.

Και συγκεκριμένα, όταν ένας πεζός στην περιοχή της Σπλάντζιας διαμαρτυρήθηκε σε ομάδα νεαρών που είχε επιτεθεί φραστικά σε αλλοδαπούς. 

Οι νεαροί επιτέθηκαν στον Χανιώτη γιατρό και τον τραυμάτισαν ευτυχώς ελαφρά, ενώ στην συνέχεια ετράπησαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook