​Ο 26χρονος Πιέτρο Μποσέλι είναι ίσως το όνειρο κάθε γυναίκας! Είναι νέος, κούκλος (οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους) και σπουδασμένος, καθώς είναι καθηγητής μαθηματικών!

Μάλιστα, για πολλούς είναι ο πιο καυτός καθηγητής μαθηματικών στον κόσμο και η αλήθεια είναι πως… ο συγκεκριμένος τίτλος του ταιριάζει γάντι!

Ο 26χρονος πρώην λέκτορας μαθηματικών στη σχολή Μηχανικών του University College του Λονδίνου, ο οποίος κατάγεται από την Ιταλία εργάζεται και ως μοντέλο για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο.

Την δεύτερη ενασχόληση του, ωστόσο, δεν την γνώριζαν οι φοιτητές του μέχρι που ένας από αυτούς έκανε αναζήτηση στο διαδίκτυο το όνομα του!

Όπως καταλαβαίνετε, το μυστικό του καθηγητή του δεν έμεινε για πολύ κρυφό, αφού εκείνος το μοιράστηκε με τους συμφοιτητές του, με αποτέλεσμα στην συνέχεια οι φωτογραφίες του καθηγητή να γίνουν… viral! Ένα από τα πολλά σχόλια που έχουν γίνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες είναι «αυτός είναι ο λόγος που καμία φοιτήτρια δεν χάνει το μάθημα των μαθηματικών».

Για την ιστορία, ο κούκλος μαθηματικός, ο οποίος έχει διδακτορικό στη Μηχανολογία, ξεκίνησε να δουλεύει στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου ως βοηθός καθηγητή και στη συνέχεια, μέχρι τον Ιούνιο του 2014, ως Λέκτορας.


Πέρυσι, κέρδισε επάξια τον τίτλο «μοντέλο της χρονιάς», ενώ η καριέρα του στο χώρο της μόδας ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, όταν ήταν μόλις 6 ετών και τον ανακάλυψε ο Τζόρτζιο Αρμάνι…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook