Σε βαρύ κλίμα η κοινωνία των Ανωγείων αποχαιρέτισε ένα εκλεκτό της μέλος.

Μάλιστα η τοπική ιστοσελίδα anogi.gr δημοσίευσε μια άκρως συγκινητική αναφορά για τον εκλιπόντα, η οποία έχει ως εξής:

“Θέλω να φύγω δροσερός ,
να ‘ χουν οι κλώνοι μου ‘ άνθη….
να λένε κρίμας το δεντρί ,
ήντα ‘ χε και μαράθη…..

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου, οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι μικροί μαθητές με κοινή τους απόφαση αναβάλλουν λόγω πένθους την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για την Πρωταπριλιά στο αμφιθέατρο του σχολείου για να συγκεντρωθούν χρήματα για την εκδρομή των παιδιών.

Ο αδόκητος χαμός του Αλέκου Χαιρέτη του Φουνά βύθισε στο πένθος όλη τη κοινωνία του χωριού που αποχαιρετά σήμερα Τρίτη με οδύνη , έναν από τους ανθρώπους που τίμησαν τα Ανώγεια  με τη σεμνή παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της σύντομης αλλά τόσο παραγωγικής ζωής του.

Παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της μικρής κοινωνίας μας, σε χαρές και σε λύπες ,στον πόνο αλλά και στη χαρά, ο Αλέκος αφήνει ένα κενό ανθρωπιάς, φιλότιμου, αξιοπρέπειας και αγώνα.

Τα κοπέλια σου και η αγαπημένη σου Βαγγελιώ θα σε θυμούνται πάντα όπως θα σε θυμόμαστε όλοι με το χαμόγελο στα χείλη και την ζεστασιά που απλόχερα πρόσφερες σε όποιον ήταν δίπλα σου..

Η λύρα του αγαπημένου σου αδερφού του μεγάλου Ανωγειανού λυράρη  Φουναδόκωστα είναι έτοιμη και θα σε υποδεχτεί εκεί που πας με ένα αγαπημένο σου σκοπό αυτό του Στραβού… Μαζί σου θα χορέψουν όλοι οι δικοί μας  άνθρωποι που έφυγαν…

Καλό ταξίδι αγαπημένε ξάδερφε… Το κύρη μου να μου χαιρετάς..

Γ.Μπ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook