Μπορεί την φετινή περίοδο να μην συμμετείχε σε κανένα πρωτάθλημα μετά την αποχώρηση από το Περιφερειακό αλλά παρόλα αυτά η Σπάθα ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή.

Η ομάδα του Κολυμπαρίου δηλώνει και πάλι «παρών» και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα επιστρέψει στο Τοπικό, με τις πληροφορίες να την θέλουν στην Β’ ΕΠΣΧ.
Αγωνιστικά η ομάδα φαίνεται να είναι πανέτοιμη μιας και έχει στελεχωθεί με 25-26 παίκτες εκ των οποίων οι 15 είναι παίκτες μικρής ηλικίας και οι υπόλοιποι έμπειροι.
Οι «πράσινοι» στοχεύουν να λειτουργήσουν στα πρότυπα Περιφερειακού μιας και οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ έχουν εμπειρίες και συμμετοχές από την κατηγορία αυτή.
Είναι δεδομένο ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές από το Κολυμπάρι που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες (Ροδωπού, Ίκαρος Τ. κ.α) θα επιστρέψουν.
Το μόνο που εκρεμμεί είναι η θέση του προπονητή όπου βρίσκεται σε καλό δρόμο η υπόθεση.

Την Τετάρτη (22/6) η Γενική Συνέλευση

Από εκεί και πέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και σε διοικητικό επίπεδο την Τετάρτη (22/6) όπου είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση στις 20.30 για να φανεί ποιοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα κοινά της ομάδας.

Μία ομάδα με Πλατανιά στους μικρούς

Σε ότι έχει να κάνει με τις ακαδημίες είναι στα σκαριά η δημιουργία μιας κοινής ομάδας με τον Πλατανιά, με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook