Ένα μικρής διάρκειας και χωρίς ευτυχώς χειρότερες συνέπειες για τους εμπλεκόμενους, αναστάτωσε την Παρασκευή το βράδυ την πόλη της Μυτιλήνης.

Όπως λένε τα στοιχεία, ο υπουργός βρέθηκε αντιμέτωπος με πολίτες οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο της μαρίνας της Λέσβου, διαμαρτυρόμενοι κατά του μνημονίου αλλά και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Σε αυτό το σημείο τα πράγματα περιπλέκονται.

Σύμφωνα με καταγγελίες ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος επιτέθηκε απρόκλητα με το αυτοκίνητό του ενάντια στους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω απ’ τις ρόδες του αυτοκινήτου του ο Αριστείδης Σγατζός μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π. Ε. Λέσβου.   

Ωστόσο για να αποδίδονται τα του καίσαρως τω καίσαρι, ψάχνοντας στοιχεία για το θέμα, διαπιστώσαμε πως αναγράφονται κάποια πράγματα μόνο σε μπλογκ και προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία ή επίσημη ενημέρωση.


Αποδοκιμασίες στον Ν. Σηφουνάκη by babisflou

Από την Αστυνομία, με την οποία επικοινωνήσαμε, γίνεται γνωστό πως δεν τους έχει αναφερθεί συμβάν με επίθεση αυτοκινήτου σε πολίτη ο οποίος διαμαρτύρεται.

Γίνεται όμως γνωστό πως στις περίπου 11.45 το βράδυ μία ομάδα πολιτών αποδοκίμασε έντονα τον αναπληρωτή υπουργό, ο οποίος βρισκόταν στη μαρίνα της Μυτιλήνης για μία έκθεση.

Στο βίντεο που δημοσιεύεται φαίνονται οι πολίτες να επιτίθονται λεκτικά στον υπουργό και τον οδηγό του, μετά την επίθεση η οποία έχει λάβει χώρα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται.

Τα μπλογκ πάντως που καταγγέλλουν το περιστατικό κάνουν λόγο για πανικόβλητα κυβερνητικά στελέχη τα οποία δε διστάζουν να επιτεθούν ενάντια στους διαδηλωτές.

"Η τραμπούκικη αυτή συμπεριφορά αντάξια ενός Γκοτζαμάνη δε πρέπει να μείνει αναπάντητη. Καλούμε τις συλλογικότητες της εκπαίδευσης στη Λέσβο, συνδικαλιστικούς φορείς και πολιτικές οργανώσεις να καταδικάσουν την επίθεση και τον τραμπούκο υπουργό", καταλήγει η ανακοίνωση-καταγγελία.

rizpar.blogspot