Τον καλύτερο παίκτη και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (784 πόντοι) της Β΄Εθνικής έχει βάλει στο στόχαστρο της η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας με ένα δεινό σκόρερ. 
Ο Λιακόπουλος έκανε μια εξαιρετική χρονιά και φέτος με την ομάδα του Ερμή Περάματος στη Β΄ Εθνική κερδίζοντας την άνοδο για την Α2 κατηγορία μαζί της και αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες τόσο της Α2 όσο και της Β΄ Εθνικής κατηγορίας αφού πρόκειται για πολύ έμπειρο παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα. 
Το φλέρτ του ΟΦΗ με τον Λιακόπουλο φαίνεται να αναπτύχθηκε στο τελευταίο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου όπου το Πέραμα βρέθηκε στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει την κρητική ομάδα . Σε αυτό το παιχνίδι ο Λιακόπουλος έκανε πράματα και θάματα πετυχαίνοντας συνολικά 37 πόντους και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον τεχνικό του ΟΦΗ τον Βαγγέλη Βλάχο που στη συνέχεια στη συνέντευξη τύπου είχε κάνει ιδιαίτερη μνεία για τις δυνατότητες του Λιακόπουλου. 
Ο 28χρονος γκάρντ (ύψος 1.88) πάντως αν τελικά έρθει στον ΟΦΗ αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά καθώς πριν εννέα χρόνια στα πρώτα του μπασκετικά βήματα είχε βρεθεί και πάλι στην Κρήτη για να παίξει για λογαριασμό του ΟΦΗ/Ηράκλειο την σεζόν 2002-2003 στην Α2 κατηγορία και πάλι. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook