Μία μακροσκελής λίστα απαιτήσεων προηγήθηκε της άφιξής της στη χώρα μας για την προγραμματισμένη συναυλία της την ερχόμενη Τετάρτη.
 
Η Έιμι Γουάινχαουζ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, επιθυμεί προσωπική ασφάλεια τουλάχιστον 6 ατόμων αλλά και αστυνομικούς ώστε να μην διατρέξει κανέναν κίνδυνο η σωματική της ακεραιότητα. Για να μεγιστοποιήσει τον βαθμό ασφαλείας της έχει ζητήσει να μεταφέρεται μόνο από πολυτελείς λιμουζίνες τόσο η ίδια, όσο και οι στενοί της συνεργάτες, περίπου 10 άτομα.

Επιλέον, επιθυμία της ιδιότροπης σταρ είναι κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα να επισκεφτεί όσο περισσότερους αρχαιολογικούς χώρους μπορεί, με ιδιαίτερη προτίμηση στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Η εκκεντρική Έιμι ζήτησε να καταλύσει στις πολυτελείς σουίτες γνωστού παραλιακού ξενοδοχειακού συγκροτήματος, ώστε να μπορέσει να απολαύσει και τις παραλίες της Αττικής, ενώ στο πρόγραμμα της περιλαμβάνεται και μία κοντινή κρουαζιέρα.

Επίσης, στη σουίτα της ζήτησε να υπάρχουν ακριβά κρασιά γαλλικής προέλευσης και συγκεκριμένων χρόνων παραγωγής όσο και catering με πιάτα από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Βέβαια, οι απαιτήσεις δεν τελειώνουν εκεί αφού ζήτησε να της προτείνουν και κάποια high class εστιατόρια που θα μπορέσει να δειπνήσει, αν αποφασίσει να βγει εκτός του παραθαλάσσιου συγκροτήματος.

Η συναυλία της Έιμι Γουάινχαουζ θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιουνίου στην πλατεία Νερού στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Φαλήρου στα πλαίσια του Ejekt Festival.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook