Οι τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που έλαμψαν στην ημερίδα ορίων κατηγορίων που έγινε το Σάββατο (18/6) μίλησαν στα τοπικά ΜΜΕ για τις επιδόσεις τους αλλά και για τους στόχους που έχουν.

Πέρα από την Άννα Ντουντουνάκη, που προετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, στην ημερίδα ξεχώρισαν η Ροζάνα Λαμπαρδάκη και ο Νίκος Τρουλλινός, με τους τρεις αθλητές αυτούς του ΝΟΧ να είναι οι μοναδικοί που έπιασαν το όριο για το OPEN.
Ικανοποιημένος δήλωσε και ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης, από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά τόνισε ότι οι αθλητές δεν είναι ακόμα έτοιμοι.
Για την δική του διάκριση μίλησε και ο Μανόλης Κτενιαδάκης του Κ.Ο. Ηρακλείου που σχολίασε και την κούρσα του με αντίπαλο την Άννα Ντουντουνάκη.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ροζάνα Λαμπαρδάκη (Ν.Ο. Χανίων): «Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την προσπάθειά μου. Είχαμε κάνει πολύ κουραστική προπόνηση όλη την εβδομάδα. Πιστεύω ότι τα πήγα πολύ καλά και ελπίζω στους επόμενους αγώνες να τα πάω ακόμα καλύτερα. Έπιασα το όριο για το OPEN και είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα».

Νίκος Τρουλλινός (Ν.Ο. Χανίων): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με τον προπονητή μου είχαμε προσπαθήσει πολύ για να πιάσω αυτή την απόδοση. Στόχος μου βέβαια παραμένει πάντοτε να μπορώ να βελτιώνω τους χρόνους μου και γιατί όχι, να πιάσω και σε άλλα αγωνίσματα όρια για το OPEN».

 Άννα Ντουντουνάκη (Ν.Ο. Χανίων): «Θα προσπαθήσω να μπω στον τελικό. Θέλω να κάνω μια καλή κούρσα στο πανευρωπαϊκό. Δεν μπορώ να ξέρω, αλλά ελπίζω να τα πάω καλά. Νομίζω ότι είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση. Κάνω  προπονήσεις τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις, γιατί το διάστημα που πέρασε, έμεινα λίγο πίσω, τώρα όμως προπονούμαι δύο φορές τη μέρα και νομίζω ότι είμαι μία χαρά, και σωματικά και γενικά. Θέλω να πάω καλά στο πανευρωπαϊκό για να δικαιώσω πάνω απ’ όλα τον εαυτό μου για την προσπάθεια που έχω κάνει, τον προπονητή μου που μου δείχνει εμπιστοσύνη και με βοηθάει και τους γονείς μου».

Κώστας Τζιλιβάκης (προπονητής Ν.Ο.Χ): «Τα παιδιά δεν είναι ακόμα έτοιμα. Έτοιμοι θα είμαστε σε περίπου δυόμιση εβδομάδες. Είναι \”φορτωμένα\”, όπως λέμε εμείς οι προπονητές. Είχαμε καλούς χρόνους, με όρια από άνδρες και γυναίκες. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Από εκεί και πέρα, όλα κριθούν σε περίπου 15-20 μέρες. Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε ξανά ημερίδα. Θα γίνει και άλλη μία στο Ηράκλειο για τη \”Μάχη της Κρήτης\” και μετά πάμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πριν απ’ αυτό, έχουμε τους πανευρωπαϊκούς της Ντουντουνάκη, όπου μάλλον θα είμαι κι εγώ εκεί. Επιπλέον, θα δούμε και για την OPEN κατηγορία γιατί έχουμε αρκετά παιδιά πια με όριο ανδρών-γυναικών, πιο μικρά βέβαια ηλικιακά». 

Μανόλης Κτενιαδάκης (Κ.Ο. Ηρακλείου): «Έδωσα αρκετά αγωνίσματα και έκανα ένα ατομικό ρεκόρ στα 100μ. ελεύθερο. Στο μέλλον πιστεύω να έχω περισσότερες διακρίσεις γιατί γίνεται καλή δουλειά αν και είχαμε ένα πρόβλημα με τις πισίνες όλο το χρόνο. Δεν σημαίνει τίποτα το ότι κέρδισα την Άννα (σ.σ. Ντουντουνάκη). Έτρεξα για να την βοηθήσω να κάνει ένα ατομικό ρεκόρ και να τρέξει λίγο καλύτερα».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook