Με τους φιλάθλους να δίνουν δυναμικό “παρών” στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με 2-0, “σφραγίζοντας” την παραμονή του.

Για να μην καταφέρει η Χανιώτικη ομάδα να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Super League θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν… φτωχό σε φάσεις, με τον Πλατανιά να έχει ως καλύτερη στιγμή το σουτ του Ζαραδούκα στο 19’ και τον Παναιτωλικό να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το 0-1 με τον Βιγιαφάνιες στο 45, αλλά ο Αργεντινός έστειλε αρκετά έξω από την εστία την μπάλα.

Στην επανάληψη ήταν πιο απειλητικός ο Παναιτωλικός, αλλά μετά το 80’ ο Πλατανιάς μετέφερε το σκηνικό  προς την εστία του Ράφαελ και βρήκε την… λύτρωση με τον Τόρες στο 83’, για να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα παραμονής ο Γιακουμάκης στο 88’.

Ο αναγεννημένος στην μετά-Χριστόπουλου εποχή Τόρες, φρόντισε να δώσει την λύση όταν “έκαιγε” η μπάλα, σκοράροντας για τρίτο σερί ματς στα Περιβόλια.

Το “φιλμ” του αγώνα
16’ Φάουλ του Γοδόι μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ολιμπά.
19’ Λάθος διώξιμο του Νικόλας Μαρτίνες ο Ζαραδούκας επωφελείται και κάνει το σουτ στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία.
44’ Μακρινό σουτ του Λαζάρ, αρκετά έξω από την εστία η μπάλα.
45’ Φάση με καλές προϋποθέσεις για τον Παναιτωλικό, με τον Ν. Μαρτίνες να βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Βιγιαφάνιες, που δεν έκανε καλό τελείωμα και η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από την εστία του Ολιμπά.
51’ Κοντά στο γκολ ο Πλατανιάς, αλλά ο Ράφαελ αποκρούει το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ο Αποστολόπουλος.
55’ Σέντρα του Ν. Μαρτίνες, σουτ στην κίνηση του Μορένο άουτ.
58’ Σέντρα του Μαχαμάτ, ο Τόρες αν και σε θέση βολής αντί για να τελειώσει τη φάση προσπάθησε να γυρίσει για τον Μενδρινό, τον οποίο πρόλαβε η άμυνα του Παναιτωλικού.
62’ Έξυπνη κομπίνα των παικτών του Παναιτωλικού. Από κόρνερ του Ν. Μαρτίνες ο Λαζάρ άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για τον Φωτάκη, το δυνατό σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.
73’ Μπαλιά του Ν. Μαρτίνες στην πλάτη της άμυνας ο Ολιμπά προ του Μορένο έδιωξε και σε κενή εστία από μακρινή απόσταση  ο Λαζάρ στέλνει τη μπάλα άουτ.
79’ Σουτ του Γκαβιλάν η μπάλα κόντραρε σε Κουτρομάνο και Μαλεζά, με διαμαρτυρίες για χέρι.
80’ Σέντρα του Αποστολόπουλου ο Γιακουμάκης με τη μία πάσαρε προς τον Γουνδουλάκη, στα πόδια του οποίου έπεσε ο Ράφαελ διώχνοντας σε κόρνερ.
83’ ΓΚΟΛ: Η… λύτρωση για τον Πλατανιά! Φάουλ του Γκαβιλά, ο Κουλιμπαλί έκανε το γύρισμα και ο Τόρες με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
87’ Σουτ του Ν. Μαρτίνες μπλοκάρει ο Ολιμπά.
88’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική μπαλιά του Γουνδουλάκη στην πλάτη της άμυνας ο Γιακουμάκης με ιδανικό τελείωμα σηκώνει και… πάλι τα Περιβόλια στο πόδι! (2-0).

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας)-Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Κέβιν Μαρτίνες (34’), Κάπελ (56’), Τέτε (60’), Φωτάκης (67’), Ζαραδούκας (74’), Αγκιλέρα (83’), Μύγας (83’), Τόρες (84’), Γοδόι (84’), Γιακουμάκης (87’), Βιγιαφάνιες (90’), Δημήτρης (90+1’ από τον πάγκο), Μαχαμάτ (90+1′), Κουλιμπαλί (90+2′), Ράφαελ (90+4′).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Ιτούα (59’ Γκαβιλάν), Ζαραδούκας (77’ Γιακουμάκης), Τέτε, Αγκιλέρα, Μαχαμάτ, Κουλιμπαλί, Μενδρινός (68’ Γουνδουλάκης), Τόρες.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κάπελ (59’ Μύγας), Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν Μαρτίνες (46’ Κουτρομάνος), Γοδόι, Λαζάρ, Φωτάκης, Νικόλας Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες, Μορένο (77’ Άλβες).

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook