Την άποψη, την οποία συμμερίστηκε και ο Γιώργος Παράσχος, ότι το αποτέλεσμα στα Περιβόλια δεν ήταν δίκαιο εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μάκης Χάβος.

Η τοποθέτηση του προπονητή του Παναιτωλικού:

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο α’ ημίχρονο νομίζω ότι ήταν ισορροπημένο χωρίς καμιά από τις δύο ομάδες να μπορέσει να γίνει απειλητική προς την αντίπαλη εστία. Στο β’ ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν πιο “ομάδα” μέσα στο γήπεδο. Βγήκαμε αρκετές φορές κοντά στα 16 με 18 μέτρα δύο με δύο και τρεις με δύο αλλά λόγω επιπολαιότητας και άστοχης τελικής ενέργειας δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί και να προηγηθούμε στο σκορ. Στη ροή του παιχνιδιού φαινόταν καθαρά πως όποια ομάδα έβαζε πρώτη το γκολ θα έπαιρνε το παιχνίδι και είναι κρίμα για την προσπάθεια που κατέβαλλαν τα παιδιά, να “τρώμε” πάλι ένα γκολ προς το τέλος του παιχνιδιού από στημένη φάση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά αλλά και στο σημερινό παιχνίδι. Νομίζω ότι ο φίλαθλος κόσμος του Πλατανιά είδε ότι ο Παναιτωλικός είναι μία πολύ καλή ομάδα και ίσως άξιζε να είναι στην πρώτη 5άδα για τα πλέι οφ. Δυστυχώς όμως δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε… Μετά το σημερινό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ δύσκολα και πλέον αρχίζουμε να βάζουμε και να οριοθετούμε τα πράγματα για την καινούργια χρονιά. Να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του και να ευχηθώ τα καλύτερα στον κ. Παράσχο».
 
Για το αν ήταν δίκαιη η νίκη του Πλατανιά: «Κοιτάξτε να δείτε, ο Πλατανιάς ήταν λογικό να πιέσει, αλλά αν δείτε τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, ειδικά στο β’ ημίχρονο όταν μία ομάδα σαν τον Παναιτωλικό βγαίνει 6-7 φορές τρεις εναντίον δύο και δύο εναντίον δύο και όταν η προπόνηση της Πέμπτης αναλώθηκε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Όμως στο ποδόσφαιρο μετράει το τελικό αποτέλεσμα και το σκορ… Γιατί σας είπα ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη χωρίς να θέλω ν’ αδικήσω και την προσπάθεια που κατέβαλλε και η ομάδα του Πλατανιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook