Την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Fitness Challenge του thalasso, στις εγκαταστάσεις του κέντρου.

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό 3ωρο αναμέτρησης fitness με εναλλαγές ασκήσεων μυικής ενδυνάμωσης, αερόβιας και φυσικά ατελείωτου χορού!

Φέτος το event θα φιλοξενεί ένα special καλεσμένο ο οποίος έχει ξεσηκώσει

με το ταμπεραμέντο του Ελλάδα & εξωτερικό και κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά και στην Κρήτη αποκλειστικά για το κοινό του thalasso!

Ο Παρασκευάς Κοντόπουλος (Πάρης) θα χορέψει μαζί μας Parumba και θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη!

Το πρόγραμμα του Fitness Challenge έχουν επιμεληθεί & θα παρουσιάσουν οι επαγγελματίες προπονητές του thalasso ενώ το event είναι ανοιχτο για όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες & αναλυτικό πρόγραμμα: www.facebook.com/thalassobyaegeospas  – 2810 264400 – [email protected]

Σχετικά με το thalasso:

Το  μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας, wellness, spa  4.500 m² μέσα στο ιδανικό περιβάλλον του ξενοδοχείου Club Magic Life Candia Maris Imperial στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Το thalasso διαθέτει τις πιο σύγχρονες & πρωτοποριακές υπηρεσίες αισθητικής ομορφιάς, χαλάρωσης, πρόληψης, θεραπείας & τόνωσης, τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook