Και με την βούλα στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της κρητικής ομάδας ο Βαγγέλης Βλάχος που θα καθοδηγήσει τον σύλλογο στην Α2 κατηγορία. 
Το τυπικό μέρος δηλαδή η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε την Δευτέρα το απόγευμα με τους δύο άνδρες όμως να έχουν δώσει ήδη τα χέρια από την Κυριακή το μεσημέρι όπου συναντήθηκαν στην Αθήνα. 
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο έφορος του ΟΦΗ Μάνος Ξημέρης, ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος και ο βοηθός του Γιώργος Γωνιωτάκης που ανανέωσε και αυτός τη συνεργασία του με το κρητικό συγκρότημα μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. 

Ο Μάνος Ξημέρης επισήμανε : «Μετά από μια δύσκολη χρονιά, λογω του υποβιβασμού της ομάδας από την Α2, αυτό που καταφέραμε την επόμενη σαιζόν, δηλαδή άνοδο και πρωτάθλημα συνιστά μεγάλο επίτευγμα. Συνήθως όταν μια ομάδα κατακτά την άνοδο, είναι πιο εύκολο να ανέβει ξανά, η να παραμείνει στην κατηγορία. Όταν όμως πέφτεις κατηγορία είναι πολύ δύσκολο να ξανακερδίσεις την άνοδο αλλά και να βγεις πρωταθλητής. Έτσι διοίκηση, προπονητές και παίκτες κρίνουν απόλυτη επιτυχημένη την χρονιά που πέρασε. Αυτό σημαίνει ότι η συνταγή είναι επιτυχημένη , άρα ευχαριστημένοι με το τεχνικό τιμ.Μετά από τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, είμαστε στην θέση να ανακοινώσουμε ότι οι προπονητές οι κ.κ Β.Βλάχος και Γ.Γωνιωτάκης, ανανέωσαν την συνεργασία τους με την οικογένεια του ΟΦΗ. Ο προγραμματισμός της ομάδας ξεκίνησε, σε μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Στόχος είναι η εδραίωση και η δυναμική της ομάδας στην κατηγορία».

Ο Βαγγέλης Βλάχος από την πλευρά του τόνισε μιλώντας για την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα χρονιά τόνισε : «Είμαι ευχαριστημένος από την θετική κατάληξη της υπόθεσης. Από την συνεργασία μου με την ομάδα του ΟΦΗ είμαι πολύ ικανοποιημένος και πρόθεσή μου ήταν να παραμείνω στην τεχνική ηγεσία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, που ξεκίνησε από πέρυσι, με πολύ καλά μέχρι στιγμής αποτελέσματα που δεν ήταν τόσο εύκολα όσο δείχνει αλλά προϊόν πολλών παραγόντων μαζί. Ο κορμός υπάρχει και χωρίς βιασύνη και με ώριμη σκέψη, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον ΟΦΗ.Πρωταρχικός στόχος είναι η εδραίωση της ομάδας στην Α2, και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2 εύκολα». 

Το δεξί χέρι του Β. Βλάχου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ο Γιώργος Γωνιωτάκης αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του με την κρητική ομάδα υπογράμμισε :
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασία μας με την οικογένεια του ΟΦΗ. Άλλωστε δεν είναι κρυφό, οι δεσμοί αγάπης που έχω για την ομάδα αυτή και η αδυναμία που τρέφω για τον ΟΦΗ.Η περυσινή χρονιά έκλεισε ιδανικά για εμάς.Ο κορμός της ομάδας θα παραμείνει ίδιος και με 2-3 προσθήκες, ο ΟΦΗ θα είναι από τις ανταγωνιστικές ομάδες της κατηγορίας.Την Α2 την ξέρουμε και γυρίζουμε σοφότεροι. Νομίζω ότι οι φίλοι της ομάδας μας , θα γνωρίσουν πολλές χαρές ακόμη». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook