Οι ομάδες είναι οι εξής: Εθνικός Φιλιππιάδας (Football League 2 – Βόρειος Όμιλος) , ΠΑΟ Ρουφ (Football League 2 – Νότιος όμιλος), Καλλονή (Football League 2 – Βόρειος Όμιλος), Ηλιούπολη (Football League), , Πιερικός (Football League) , Δόξα Δράμας (Football League) , Φωκικός (Football League 2- Βόρειος Όμιλος), Πόντιοι Κατερίνης (Football League 2 – Βόρειος Όμιλος) , Αναγέννηση Επανωμής (Football League 2- Βόρειος Όμιλος) , Βέροια (Football League) , Παναχαϊκή (Football League 2- Νότιος Όμιλος) , ενώ εκκρεμούν και οι αποφάσεις για Αναγέννηση Καρδίτσας, Αίαντα Σαλαμίνας, Πανηλειακό, Ασπρόπυργο και Παναιγιάλειο. Οι παραπάνω έρχονται να προστεθούν στους Ιωνικό, Εθνικό, Χερσόνησο, Κόρινθο και Ηρακλή, για τους οποίους έχουν ήδη ανακληθεί τα δελτία.
Πλην του Ηρακλή, του Εθνικού, και του Ιωνικού που το πόρισμα έχει βγει για την πλαστή φορολογική ενημερότητα τους για τις υπόλοιπες ομάδες οι κατηγορίες για παρατυπίες στην φορολογική η ασφαλιστική τους ενημερότητα χωρίζονται σε τρεις βαθμίδες. 
Δηλαδή υπάρχουν ομάδες που κατηγορούνται για το αδίκημα της πλαστογραφίας , άλλες που δεν έχουν καταθέσει καν φορολογική η ασφαλιστική ενημερότητα και άλλες που πραγματοποίησαν μεταγραφές πριν από την έναρξη η μετά την λήξη της ασφαλιστικής τους η της φορολογικής τους ενημερότητας. 
Την προσεχή Τετάρτη, η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών θα ανακαλέσει –πιθανότατα- τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τις παραπάνω ομάδες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα παραπεμφθούν όλες στην πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής. Τουλάχιστον οι ομάδες που εμπλέκονται σε πλαστογραφία, αντιμετωπίζουν ποινή υποβιβασμού, λόγω του δεδικασμένου που υπάρχει με τον Ηρακλή.
Αυτό που κυρίως αξίζει να επισημανθεί, είναι ότι δύο ομάδες που υποτίθεται θα αγωνίζονταν στα πλέι οφ ανόδου της Β\’ Εθνικής, η Βέροια και η Δόξα Δράμας, εμπλέκονται στην υπόθεση. Σύμφωνα με διαρροές από την ομοσπονδία, για τη Βέροια υπάρχει περίπτωση πλαστογραφίας, όχι όμως και για τη Δόξα, που είτε κατέθεσε εκπρόθεσμα ενημερότητα, είτε έκανε μεταγραφές με ληγμένη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook