Από το βράδυ της Παρασκευής, ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας ανεβαίνοντας στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου «Θάλασσα» και το κοινό ήταν εκεί για να τον αποθεώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, που ο γνωστός τραγουδιστής επιλέγει να τραγουδήσει στην Αθήνα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ενώ από τη μεγάλη πρεμιέρα δε θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του, Υβόνη Μπόσνιακ, που εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση.Ακόμα, το «παρών» έδωσε πλήθος διασήμων που επέλεξαν τον Αντώνη Ρέμο για την διασκέδασή τους όπως ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο Ηλίας Πανταζόπουλος και τα μοντέλα Αφροδίτη Μπάρμπα, Βάσω Βιλέγκας και Ανδριανή Τσάφου.

Στο σχήμα συμμετέχουν η Ειρήνη Παπαδοπούλου - που έκλεψε τα βλέμματα με τη σέξυ παρουσία της επί σκηνής - αλλά και ο Δημήτρης Τικτόπουλος που πρόσφατα συμμετείχε στο Greek Idol ενώ οι εμφανίσεις τους είναι προγραμματισμένο να διαρκέσουν μέχρι τέλος Ιουλίου.


Η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου σ
το stage του Θάλασσα


Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόνη Μπόσνιακ, στην είσοδο του νυχτερινού κέντρουΟ επιχειρηματίας Τζίμης ΣταθοκωστόπουλοςΗ -προσφάτως υποψήφια στα Playmate- Βάσω ΒιλέγκαςΗ Ανδριανή Τσάφουyupi