Μάταια περίμενε από τη γιαγιά του να του δώσει χαρτζιλίκι, ένα μικρό παιδάκι στην Χίο. Το κομπόδεμά της, που είχε φυλαγμένο μέσα σε περιτύλιγμα πιασμένο με ένα λάστιχο, είχε κάνει «φτερά»! Σαν από σαδισμό, μάλιστα, αυτοί που πήραν τις οικονομίες της υπερήλικης γυναίκας τύλιξαν ξανά το περιτύλιγμα, όπως ακριβώς ήταν πριν το αδειάσουν!

Η άτυχη γριούλα έμεινε άφωνη όταν διαπίστωσε ότι τα τυλιγμένα χαρτονομίσματα που έφταναν τα 3.000 ευρώ δεν υπήρχαν μέσα στο αυτοσχέδιο περιτύλιγμα. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ερεύνησαν τους χώρους αλλά δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης. Πιθανότατα οι δράστες είχαν μπει από κάποια από τις τρεις εισόδους του σπιτιού, χωρίς εκείνη να τους αντιληφθεί.

Άλλη μια ηλικιωμένη έπεσε θύμα κακοποιών στον Φιλώτα της Φλώρινας, αλλά έζησε στιγμές τρόμου καθώς οι δυο άγνωστοι που μπήκαν στο σπίτι της από ανασφάλιστη πόρτα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν την 80χρονη γυναίκα για να την εξουδετερώσουν! Μετά, έψαξαν το σπίτι, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Η ηλικιωμένη τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φλώρινας για τις πρώτες βοήθειες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook