Με τον πλέον επίσημο τρόπο η FIFA απάντησε στην σεναριολογία των τελευταίων ημερών που έχει διαρεύσει η ΕΠΟ περί αποβολής των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη λόγω ΟΦΗ , και αποβολή της κρητικής ομάδας από το πρωτάθλημα.

H FIFA απάντησε στην επιστολή του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ με επιστολή που απέστειλε με ημερομηνία 17 Ιουνίου και στην οποία αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να εξετάσει τον φάκελο του ΟΦΗ και δεν μπορεί να επισύρει ποινή αποβολής από το πρωτάθλημα της κρητικής ομάδας καθώς πρόκειται για θέμα καθαρά εσωτερικό για το οποίο αρμόδια να αποφασίσει είναι μόνο η ΕΠΟ.

Με αφορμή την απάντηση της FIFA o Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση η οποία καταφέρεται και σε μερίδα ΜΜΕ της Αθήνας που διέρρεαν τις προηγούμενες μέρες την είδηση ότι η αξιωματούχος της FIFA κ. Πασκέ έστειλε τελεσίγραφο στον ΟΦΗ μέσω της ΕΠΟ για να αποσύρει την προσφυγή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων της κρητικής ομάδας αναφέρει τα εξής :

«Ο σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ενημερώνει τους μετόχους της ομάδας μας ότι σήμερα παρέλαβε την επιστολή-απάντηση από τη FIFA, η οποία ξεκαθαρίζει ότι το ζήτημα που έχει προκύψει με την ΠΑΕ ΟΦΗ και την ΕΠΟ, αποτελεί εσωτερικό ζήτημα της ομοσπονδίας και η FIFA δε μπορεί να παρέμβει στο συγκεκριμένο θέμα.

Η παρούσα επιστολή έρχεται ως απάντηση στους δημοσιογραφικούς κύκλους συγκεκριμένων ΜΜΕ από την Αθήνα, οι οποίοι διέρρεαν στις 09 Ιουνίου, ότι η γενική διευθύντρια της FIFA για θέματα ομοσπονδιών κ. Eva Pasquier, έδωσε «τελεσίγραφο» στην ΠΑΕ ΟΦΗ, για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια και την πιθανή αποβολή του από κάθε εγχώρια διοργάνωση.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε ποια άλλη ιδέα είναι ικανός να επινοήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ και οι κύκλοι του –δημοσιογραφικοί και μη-, με σκοπό τον εκφοβισμό της ΠΑΕ ΟΦΗ και των μετόχων της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook