Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τα γραφόμενά σας στο Facebook, στο Twitter και στο LinkedIn θα μπορούσαν να αποτελέσουν αποκόμματα από το προσωπικό σας ημερολόγιο; Οι δημιουργοί ενός σχετικά νέου (2010) startup που έχει βάση το Bristol της Αγγλίας, το σκέφτηκαν και για το λόγο αυτό παρουσιάζουν το Loccit.

Το Loccit είναι μία εφαρμογή που εκτός από το ότι συγκεντρώνει όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης σε μία, ώστε να έχετε στις οθόνες σας τα updates των φίλων σας μαζεμένα, σας δίνει τη δύναμη να έχετε τις πιο πολύτιμες στιγμές σας στο προσωπικό online ημερολόγιό σας (journal).

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Τα Facebook, Twitter και LinkedIn updates του κάθε χρήστη αποθηκεύονται στο ημερολόγιο του Loccit, ώστε να είναι συγκεντρωμένα και να αποτελούν ένα πραγματικό προσωπικό ημερολόγιο. Το αποτέλεσμα; Ένα journal γεμάτο αναμνήσεις: από ένα απλό status update μέχρι κάποιο αξέχαστο βίντεο ή μία φωτογραφία.

Και αν νομίζετε ότι οι δυνατότητες του Loccit σταματούν εδώ, κάνετε λάθος. Σύντομα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν το προσωπικό τους ημερολόγιο σε έντυπη μορφή μέσω του online καταστήματος που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Σκεφτείτε δηλαδή να έχετε στα χέρια σας ένα βιβλίο με την social ζωή σας.

Το Loccit παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμφισβήτητα αποτελεί ένα πολύ έξυπνο startup, κυρίως λόγω της δυνατότητας που προσφέρει για αγορά του journal σε έντυπη μορφή. Σηματοδοτείται λοιπόν, η έναρξη μίας νέας μορφής πλατφορμών που μετατρέπουν τη ζωή μας στα social media σε προσωπικά μας ημερολόγια. Και μάλιστα τόσο σε ψηφιακή όσο και σε έντυπη μορφή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS συσκευές και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο Ελληνικό App Store.

gugoo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook