Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας υποχρέωσε τον Άρη Σούδας στην πρώτη εντός έδρας ήττα του στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου, με 0-3, αλλά το σκορ αυτό φαντάζει “μαγική εικόνα”.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον Μπαριτάκη και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Ταρτάλα, που πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων.

Κόντρα στη ροή του ματς ο ΟΦΙ πέτυχε το 0-2 στο 80’ με τον Χρυσοφάκη, σε φάση που υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες προς τον βοηθό Τρουλινό για οφσάιντ στο ξεκίνημα.

Στις καθυστερήσεις ο Πετράκης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι πρωταθλητές Χανίων διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 10’ για χέρι του Μεμετζή, για ανατροπή του Μάστορα στο 22’ και του Βολάνη στο 59’.

Λόγω των πολλών απουσιών ως επιθετικός για τον Άρη έπαιξε ο τερματοφύλακας Ποθητός, που τραυματίστηκε στο 29’ και μεταφέρθηκε για ράμματα στο νοσοκομείο.

Άρης Σούδας (Μανόλης Πηγουνάκης): Σαρτζετάκης, Σκαλέρης, Κεμπάτσι, Χατζηγιάννης, Κ. Γαλανάκης, Φέζγκα, Ξανθουδάκης, Στρατουδάκης (70’ Κονταξάκης), Βολάνης, Μάστορας (84’ Γυπάκης), Ποθητός (29’ λ.τρ. Μπραουδάκης).

Ο.Φ. Ιεράπετρας (Νίκος Καπαράκης): Ταρτάλας, Μεμετζής, Δασκαλάκης, Ι. Μίγγας, Τζελέπης, Πετάσης, Χρυσοφάκης (82’ Φρουζάκης), Πετράκης, Τοψιδέλης (84’ Ακαμωτάκης), Ξαγοράρης, Μπαριτάκης (82’ Β. Μίγγας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook