Με σοβαρά τραύματα και στα δύο του πόδια μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι αρχικά στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και ακολούθως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ένας 49χρονος οδηγός μικρής μοτοσικλέτας από τα Καβάσιλα, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος στην παλιά Εθνική – Οδό Πατρών – Πύργου, λίγα μέτρα πριν την γέφυρα των Καβασίλων.

Ο ανήλικος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάρει το αυτοκίνητο του πατέρα του για να πάει να πάρει την αδελφή του από το φροντιστήριο, στη Γαστούνη, ενώ ο 49χρονος Γεράσιμος Κεχαγιάς επέστρεφε στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο του ατυχήματος. Τόσο ο 17χρονος οδηγός όσο και ο πατέρας του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.

Ήταν λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι όταν ο άτυχος οδηγός της μικρής μηχανής, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι του. Λίγα μέτρα όμως πριν την παλιά γέφυρα των Καβασίλων, πάνω στην μικρή μοτοσικλέτα «καρφώθηκε», κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, μάρκας BMW που οδηγούσε ένας ανήλικος!

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μόνο που απέμεινε από το μηχανάκι ήταν ο σκελετός. Όλο το υπόλοιπο μετατράπηκε σε συντρίμμια που σκορπίστηκαν γύρω – γύρω σε μεγάλη απόσταση. Δίπλα από το μηχανάκι, αιμόφυρτος και με τα πόδια «τσακισμένα» έπεσε ο 49χρονος οδηγός του με τους περίοικους να τρέχουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να τον πάρει.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άντρες του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ άμεσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να επιδίδονται σε κανονική «μάχη» για να σώσουν το ένα του πόδι.

Μέχρι αργά το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος παρέμενε στο χειρουργείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook