Καρέ καρέ κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας την αρπαγή του μισού εκατομμυρίου ευρώ από τον προϊστάμενο της εταιρίας security στην Κρήτη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, ο δράστης φαίνεται να μπαίνει στην αποθήκη και να παίρνει ένα χαρτόκουτο από ένα γραφείο. Στους συναδέλφους του είπε ότι το κουτί περιείχε παλιά λιπαντικά που θα πέταγε στα σκουπίδια. Ελάχιστα λεπτά αργότερα ο 45χρονος φεύγει από τα γραφεία, βάζει το κουτί στη μηχανή και εξαφανίζεται.

Την επόμενη ημέρα, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας διαπίστωσε  ότι από το κεντρικό χρηματοκιβώτιο της εταιρίας, η οποία εφοδιάζει με μετρητά ATM τραπεζών στην Κρήτη, είχαν αφαιρεθεί περίπου 560.000 ευρώ. 

Ο δράστης της υπεξαίρεσης –  μαμούθ παραδόθηκε μόνο τους στις αρχές, αποδίδοντας την πράξη του στα χρέη που τον έπνιγαν ενώ δεν κρατήθηκε κάτι που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση του ιδιοκτήτη της εταιρείας κ.  Χάρη Ρισσάκη.

 

Ο κ. Ρισσάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά στη ΝΕΡΙΤ.

“Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι θα μπει φυλακή επειδή έχει κάνει μια υπεξαίρεση πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Όταν ενημερώθηκα ότι έφυγε και πήγε σπίτι του, το πρώτο που ένιωσα ήτανε βλάκας” 

Η εισαγγελία περιμένει να της παραδοθούν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις Αρχές που σχημάτισαν τη δικογραφία για τη υπόθεση, προκειμένου σύμφωνα με πληροφορίες να ασκήσει ποινική δίωξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook