Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθές το απόγευμα η θεατρική παράσταση «Όλα καλά» από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης της Μονάδας Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με την πολύτιμη βοήθεια του Εθελοντή και Ηθοποιού κ.Μανωλικάκη Λεωνίδα, στην Αγροτική Φυλακή Αγυιάς.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της βιβλιοθήκης της φυλακής με μεγάλη συμμετοχή κρατουμένων και παρουσία της Διευθύντριας κυρίας Δρακάκη Δήμητρας, της Κοινωνικής Υπηρεσίας των Φυλακών και του σωφρονιστικού προσωπικού.

Στο τέλος της παράστασης οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των μελών της θεατρικής ομάδας, ενώ μέλη της ομάδας συμβουλευτικής που παρακολουθούν το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ μέσα στη φυλακή, δώρισαν συμβολικά χειροποίητα δώρα στην ομάδα θεάτρου.

Οι δράσεις της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συνεχίζονται και σήμερα στο Δημαρχείο Κισάμου με ενημερωτικό περίπτερο και Bazaar χειροποίητων κατασκευών 10:00 – 13:00 και το βράδυ 20:30 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη παράσταση του «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και αφισοκόλληση στο Δήμο Αποκόρωνα  και θεατρική παράσταση για τους κρατούμενους της Δικαστικής Φυλακής Χανίων.

Παράλληλα στο Νομό Λασιθίου ξεκινούν και οι δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού Λασιθίου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας με ενημέρωση στους κρατούμενους της Δικαστικής Φυλακής Νεάπολης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook