Την ώρα που δεκάδες τουρίστες οι οποίοι έκαναν τις διακοπές τους στην Ρόδο είχαν αρχίσει να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία του Λαδικού, ένα σμήνος μέλισσες ήρθε από το «πουθενά» να γκρεμίσει τα όνειρά τους για γαλήνη και ηρεμία.

Τα ενοχλητικά έντομα άρχισαν να τσιμπούν τους άτυχους λουόμενους, με αποτέλεσμα να το βάλουν στα πόδια εγκαταλείποντας πετσέτες και αντηλιακά. Κάποιοι από τους τουρίστες, μάλιστα, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα έγκυος στον έβδομο μήνα, χρειάστηκε να ζητήσουν ιατρική βοήθεια για να αντιμετωπίσουν τις παρενέργειες από τα τσιμπήματα των μελισσών.

Συνεργεία του δήμου Καλλιθέας κλήθηκαν να βάλουν σε τάξη το θυμωμένο σμάρι, ενώ ο ιδιοκτήτης των μελισσιών διατάχθηκε να απομακρύνει τις κυψέλες του από την τουριστική περιοχή. Ωστόσο, αρκετοί τουρίστες ανέφεραν την επίθεση που δέχτηκαν, τόσο στους υπεύθυνους των ξενοδοχείων τους όσο και στα ταξιδιωτικά γραφεία που τους έφεραν στη Ρόδο και, φυσικά, με όχι και τόσο κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για την κατάσταση που αντιμετώπισαν.

 

 

PROTO THEMA

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook