Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι απευθείας πτήσεις Charter της Aegean που θα συνδέουν τα Χανιά με το Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Οι πτήσεις, αρχικά θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα και αναμένεται να συνεισφέρουν πολύ στην αύξηση του τουρισμού απο το Ισραήλ.
Μάλιστα, την Τρίτη (21/6) και κάτω απο άκρα μυστικότητα, το αεροδρόμιο των Χανίων \”Γιάννης Δασκαλογιάννης\” επισκέφθηκε κλιμάκιο αρμοδίων απο την Ισραηλινή κυβέρνηση προκειμένου να ελέγξουν τόσο τις δυνατότητες του αεροδρομίου, όσο και – κυρίως – τα θέματα της ασφάλειας που παρέχονται. 
Κατα την συνάντηση που είχαν με τον αερολιμενάρχη Χανίων κ.Σταύρο Καστρινάκη, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για αυτά που είδαν και όπως φαίνεται η συνύπαρξη του πολιτικού αεροδρομίου με τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της 115 ΠΜ και της Αμερικανικής Βάσης, δίνουν στους Ισραηλινούς το αναγκαίο αίσθημα ασφαλείας.

Τα αεροσκάφη της Aegean μισθώθηκαν απο τουριστικό οργανισμό προκειμένου να εκτελούν τις απευθείας αυτές πτήσεις καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση απο τους Ισραληλινούς για διακοπές στα Χανιά και στην Κρήτη γενικώτερα.

Μάλιστα να σημειωθεί πως μέχρι τώρα τα τακτικά δρομολόγια της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας Τελ Αβιβ – Αθήνα – Χανιά έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση θέσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook