Αρνητικά σχολιάστηκε σήμερα από τους εργαζομένους στο Αεροδρόμιο Χανίων η απουσία του Βουλευτή Παύλου Πολάκη, ο οποίος είχε ενημερώσει ότι θα βρίσκεται εκει.

Στην συνάντηση που έγινε σήμερα για τα προβλήματα του Αεροδρομίου βρέθηκε εκπρόσωπος του Βουλευτή η οποία ενημέρωσε ότι λόγω υποχρεώσεων θα απουσιάζει, ωστόσο στα πηγαδάκια υπήρξε έντονη κριτική για την μη παρουσία του, καθότι ήταν ένας από τους ανθρώπους που είχε κάνει στο παρελθόν βαρυσήμαντες δηλώσεις στην περίπτωση πώλησής του, όπως μας ανέφεραν και είχε δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η διαδικασία εφόσον εκλεγεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον στην συνάντηση δεν υπήρξε κανείς από τους τοπικούς φορείς, πλην του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Χανίων Γ. Σχοινοπλοκάκη, όπου έθεσε σχετικό ερώτημα για την παραχώρηση στον Υπουργό. 

Η απουσία φορέων ήταν επίσης ένα ζήτημα που αντιμετωπίστηκε με κριτική από τους εργαζόμενους, αφού περίμεναν ότι θα υπήρχε η παρουσία τους για να εκφράσουν και αυτοί τις αντιδράσεις τους και να στήρίξουν το αίτημα τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook