Λεπτομέρειες για την επιχείρηση απελευθέρωσης της γυναίκας από τα χέρια του 27χρονου που την κρατούσε όμηρο στο πλοίο “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” αλλά και μαρτυρίες επιβατών για τις ώρες αγωνίας που έζησαν κατά τη διάρκεια αυτού του απίστευτου περιστατικού ομηρίας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε νωριτερα το onalert.gr και επιβεβαιώθηκαν από ανακοίνωση του Λιμενικού, η ομηρία της γυναίκας έλαβε τέλος με την επιβίβαση βατραχανθρώπων της ΜΥΑ οι οποιοι έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών. 

Από τις έξι το πρωί που το πλοίο άρχισε να πλησιάζει στον Πειραιά το Κρήτη ΙΙ συνοδευόταν από σκάφος του Λιμενικού. Οι υπόλοιποι επιβάτες απομακρύνθηκαν άμεσα από το σαλόνι του πλοίου που ο 30χρονος κρατούσε την γυναίκα έχοντας στο λαιμό της ένα σπασμένο γυάλινο ποτήρι.

Οι βατραχάνθρωποι της ΜΥΑ ανέβηκαν στο Κρήτη ΙΙ εν πλω και χρησιμοποίησαν τις πλαστικές σφαίρες για να εξουδετερώσουν τον άνδρα που απειλούσε τη ζωή της ομήρου.

Μαρτυρίες του Αρχιπλοιάρχουν και επιβατών

Στο πλοίο που εκτυλίχθηκε το θριλερ,  επέβαιναν συνολικά 614 επιβάτες

Στο λιμάνι του Πειραιά όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, ο Αρχιπλοίαρχος του πλοιου κ. Αγγελιδάκης αλλά και επιβάτες περιέγραψαν στους δημοσιογράφους τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια τους. 

Δείτε τα βίντεο από τις πρωινές εκπομπές του Mega και του ΣΚΑΙ

 
 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook