Την κοινωνική του δράση συνεχίζει ο Αστέρας Χαλέπας, που διοργανώνει φιλικό αγώνα, σε συνεργασία με το Κοινωνικό στέκι μεταναστών, για τα παιδιά των μεταναστών.

Σκοπός του φιλικού είναι και η ενίσχυση των δεσμών της Χανιώτικης κοινωνίας και των παιδιών που προέρχονται από δύσκολες “πατρίδες”, με παράλληλα ενίσχυση της Κοινωνικής κουζίνας Χανίων.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Χαλέπας:

Ο Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΛΕΠΑΣ UNICEF συνεχίζοντας την προώθηση της αντιρατσιστικής καμπάνιας της UEFA μέσω του « Respect» , διοργανώνει σε συνεργασία με το Κοινωνικό στέκι μεταναστών Χανίων φιλική ποδοσφαιρική γιορτή με την συμμετοχή των των παιδιών των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας μας και παιδιών μεταναστών ηλικίας 5-10 ετών .Σκοπός του φιλικού αυτού παιχνιδιού πέραν των άλλων είναι η ενίσχυση των δεσμών της Χανιώτικης κοινωνίας και των παιδιών που προέρχονται από δύσκολες «πατρίδες» με παράλληλη ενίσχυση της Κοινωνικής κουζίνας Χανίων,
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων τη Κυριακή 7 Ιουνίου 18:30-20:00.
Αντί εισιτηρίου μπορούν θα προσφερθούν τρόφιμα για τα συσσίτια της Κοινωνικής Κουζίνας και του Κυριακάτικου συσσιτίου του Στεκιού.
Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της UNICEF , της ΕΠΣΧανίων και του Στεκιού μεταναστών.
Χορηγοί Italian Factory outlet (Ακης Παινεσάκης ) και Aptera Travel

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook