Γεύσεις, αρώματα και κουλτούρα από την Άπω Ανατολή, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε από φέτος το καλοκαίρι και στα Χανιά!

Τα Χανιά έχουν πλέον το δικό τους εστιατόριο με ιαπωνική κουζίνα. Το MIRAI Japanese cuisine and sushi, ήρθε για να μας προσφέρει μία εναλλακτική επιλογή για καλό φαγητό και να ζωντανέψει εικόνες από μια ξεχωριστή γωνιά της Ασίας.

Λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία του Πλατανιά, το Mirai ανοίγει τις πύλες του για μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Σε ένα σύγχρονο χώρο με minimal διακόσμηση, ζεστά χρώματα και το ξύλινο στοιχείο να κυριαρχεί παντού, δημιουργείται σίγουρα η προδιάθεση να περάσεις όμορφα.

Κάπου εκεί σε μια γωνιά, ο έμπειρος και καταξιωμένος Ιάπωνας chef, ετοιμάζει με μοναδική μαεστρία τα πιάτα του, μπροστά στα μάτια του κοινού.

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά μια μεγάλη ποικιλία από ιαπωνικά πιάτα, με το sushi να έχει την τιμητική του, σε διάφορες παραλλαγές, σαν να βλέπεις έργα τέχνης. Δεν είναι όμως μόνο το sushi που τραβά το ενδιαφέρον, αλλά και πολλά άλλα παραδοσιακά πιάτα όπως το tempura, το nigiri ή το sashimi.

 Αν πάλι κάποιος, δεν θέλει να πειραματιστεί με τις παραπάνω ιδιαίτερες γεύσεις, στο Mirai, μπορεί να δοκιμάσει επίσης μια πληθώρα από ασιατικά πιάτα, με κοτόπουλο ή μοσχάρι για παράδειγμα.

Ζεστά πιάτα, σούπες, σαλάτες, noodles και πολλά ακόμα.

Αλλά το μενού δεν τελειώνει εδώ….

Πριν φύγει κάποιος, θα πρέπει πρώτα να δοκιμάσει τα εξαιρετικά γλυκά του Mirai, με σοκολάτα, καραμέλα, φρούτα και φυσικά να πιεί ένα τελευταίο sake, πριν το επόμενο…

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με ολόφρεσκα υλικά και είναι επιλεγμένα με τις πιο αυστηρότερες προδιαγραφές.

Με λίγα λόγια, με τις προσιτές τιμές του μενού και την πληθώρα επιλογών, όλοι έχουν ένα λόγο να επισκεφθούν το Mirai στον Πλατανιά!

Mirai Japanese cuisine and sushi

Πλατεία Πλατανιά, Χανιά

Τηλ.: 28210 84954

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook