Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα! Τελικά οι συζητήσεις με το Mega πήγαν καλά και οι παρουσιαστές θα μας λένε και του χρόνου μαζί «καλημέρα»! Παρόλο λοιπόν που ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει πρόσφατα στη ραδιοφωνική του εκπομπή ότι έχει κουραστεί από το πρωινό και παρά τις δηλώσεις της Φαίης πως με τον Γιώργο μπορούν να συνεχίσουν τηλεοπτικά και χωριστά… φαίνεται πως το οικονομικό θέμα, το οποίο αποτελούσε και το μεγαλύτερο εμπόδιο για την τελική απόφαση, λύθηκε!

Σύμφωνα με την “Espresso” το μεγάλο θρίλερ για το “Πρωινό mou” έλαβε τέλος, αφού χθες πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρου Μπούτου, και του Γιώργου Λιάγκα. Οι παρουσιαστές υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο, όπως και πέρσι, μιας και δεν θέλουν να δεσμευτούν επαγγελματικά για τα επόμενα δυο χρόνια, ενώ -δεδομένου της κρίσης- οι νέες τους οικονομικές αποδοχές θα είναι λίγο μειωμένες σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

Μέχρι του χρόνου όμως, να έρθουμε στα πιο κοντινά! Αύριο, λοιπόν, Παρασκευή (24 Ιουνίου), το “Πρωινό Μοu” που φέτος έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, πάει διακοπές αφού ρίχνει τους τίτλους τέλους γι΄ αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook