Στα κάγκελα βρίσκεται η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, που απαιτεί με ψήφισμά της την απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούση.

«Ο κ. Πανούσης επανειλημμένα έχει τοποθετηθεί υπέρ του “κεκτημένου Δένδια”, κάτι το οποίο για εμάς αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα, τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για το προοδευτικό και δημοκρατικό κίνημα γενικότερα», αναφέρει το ψήφισμα της Νεολαίας και συνεχίζει:

«Oι επανειλημμένες δημόσιες παρεμβάσεις μας γύρω από αυτά τα ζητήματα τους τελευταίους μήνες, παρεμβάσεις που είχαν ως στόχο να υπογραμμίσουν την άποψή μας κι όχι να επιδιώξουν την εκπαραθύρωση του κου Πανούση, έγιναν δεκτές, από τη δική του πλευρά, ως ευθείες βολές εκ μέρους της “Αριστεράς του τίποτα”. Θεωρούμε πως οι παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού, όπου με απαξιωτικό τρόπο καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, είναι απαράδεκτες και κινούνται εκτός των αρχών και των αξιών της Αριστεράς».

Μάλιστα τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζουν ως «αποκορύφωμα» των άστοχων δηλώσεων του κ. Πανούση, τις τελευταίες δηλώσεις στις οποίες έβαζε στο ίδιο πλαίσιο τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και το οργανωμένο έγκλημα, ως εκείνους που πρωτοστατούν  στην απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.

«Φαίνεται πως ο κ. Πανούσης δεν είναι διατεθειμένος πλέον να εξυπηρετήσει το πολιτικό σχέδιο που υπήρξε η βάση για την ανατροπή στις 25 Γενάρη κι ως εκ τούτου απαιτούμε την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση. Το ψήφισμα αυτό δεν αποτελεί μομφή προς την κυβερνητική πολιτική, αλλά αφορά αποκλειστικά την ασκούμενη πολιτική από πλευράς του κου Πανούση», αναφέρει το ψήφισμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook