Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Α.Ο. Χανιά αφού την στιγμή που φαινόταν ότι είχε βρεθεί λύση με την Κίνηση Φίλων ΑΟΧ ο επικεφαλής αυτής της προσπάθειας Παντελής Ευθυμάκης δήλωσε πριν λίγη ώρα, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6), την παραίτησή του από τις πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ευθυμάκη:

«Κατά την χθεσινοβραδινή μαραθώνια συνεδρίαση της Κίνησης Φίλων του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, από την στιγμή που το μέλος της; Κίνησης, Κώστας Μανιουδάκης, έπαιρνε συνέχεια τον λόγο χωρίς να με αφήνει να ολοκληρώνω σε ουσιαστικά θέματα που αφορούσαν την ομάδα και θεωρεί ότι δεν είμαι η ενδεδειγμένη λύση για την ομάδα, επίσης ορισμένοι από τους παραβρισκόμενους δεν με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη που περίμενα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις θέσεις και τις ιδέες μου για το παρόν και το μέλλον του ΑΟΧ, ως εκ τούτου και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, σταματάω τις πρωτοβουλίες που είχα αναλάβει (πληρωμές παικτών, συμφωνία με προπονητή, νομικά και λογιστικά θέματα κ.α.) και καλώ αυτούς που δεν με στηρίζουν και δεν έχουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες για να βγάλουν από το αδιέξοδο τον ΑΟΧ.
Περιμένω μέχρι το βράδυ να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι-αφού εγώ θεωρούμαι ακατάλληλος-οι οποίοι θα προχωρήσουν τα θέματα της ομάδας και εγώ υπόσχομαι ότι θα είμαι αρωγός αυτής της προσπάθειας, με συμπαραστάτη τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων.

                                                                                                Με εκτίμηση
                                                                                    Παντελής Ευθυμάκης».

Ο κ. Ευθυμάκης μίλησε στον Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 και στην εκπομπή των Μάκη Καρτσωνάκη και Λευτέρη Αντωνακάκη και επιβεβαίωσε οτι παραιτείται καλώντας τον Κώστα Μανιουδάκη αν έχει σκοπό να αναλάβει να το κάνει μέχρι το απόγευμα! Απο εκεί και πέρα αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και είπε οτι έχει γίνει πρόταση και εξετάζεται απο το νεαρό προπονητή.
Ακόμα διέψευσε το οτι η Jet Oil αποχωρεί λέγοντας οτι θα συμμετέχει ενεργά στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα γίνει.
Τέλος αφήνει ανοικτό το \”παράθυρο\” να συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας σε περίπτωση που δεν προκύψει ενδιαφέρον από άλλον και προανήγγειλε ανακοινώσεις για μπάτζετ, πληρωμές κ.α την Παρασκευή (24/6).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook