Ο Φερνάντες αποτελεί διακαή πόθο του Νίκου Καραγεωργίου για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ομάδα στη θέση του τερματοφύλακα και αυτό φαίνεται πλέον και από τις ενέργειες του Καβαλιώτη τεχνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο Καραγεωργίου είχε νέα επικοινωνία με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα που πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Ανόρθωση.

Ο προπονητής του Εργοτέλη επεσήμανε στον Φερνάντεζ ότι η πρόταση της κρητικής ομάδας μπορεί να φτάσει στο ταβάνι των 150.000 ευρώ με τον παίκτη πάντως να μην δίνει την τελική του απάντηση.

Το κασέ του Φερνάντεζ κυμαίνεται πάνω από τις 200.000 ευρώ και αν ο ποδοσφαιριστής ρίξει κάπως τις απαιτήσεις του τότε δεν αποκλείεται να βρεθεί σημείο επαφής μαζί του.

Όσο για έναν 26χρονο Γερμανό τερματοφύλακα τον Σόρεν Πίρσον της Ομπερχάουζεν που φαίνεται να έχει προταθεί στον Εργοτέλη η περίπτωση του εξετάζεται ως έσχατη λύση αν δεν προχωρήσουν αυτές των Φερνάντεζ και Γκαλίνοβιτς.

Τραπέζι στους δημοσιογράφους

Στο μεταξύ η διοίκηση του Εργοτέλη θα παραχωρήσει δεξίωση στους αθλητικούς συντάκτες της Κρήτης το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο Roof Garden του Ξενοδοχείου «Lato» στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook