Ημέρα ανακοινώσεων είναι η Πέμπτη (23/6) στον ΑΟΧ αφού η τρίτη της ομάδας ήρθε από τον σύνδεσμο φιλάθλων «Blue Boys», που για μια ακόμα φορά δηλώνουν την στήριξη τους προς το πρόσωπο του Παντελή Ευθυμάκη και την Κίνηση Φίλων ΑΟΧ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται απο χτυπήματα που έχουν να κάνουν με πολλών ειδών παρανομίες-πλαστογραφίες, μία εκ των \”καθαρών\” ομάδων, ο ιστορικός Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ταλανίζεται απο τα δικά του εσωτερικά προβλήματα.

Η κίνηση που δημιουργήθηκε με σκοπό να τρέξει τα θέματα της ομάδας με επικεφαλής τον Παντελή Ευθυμάκη, δέχεται απανωτές επεμβάσεις απο τρίτους που το μόνο που καταφέρνουν ειναι να καθυστερούν τις όποιες διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί.

Εμείς σαν σύνδεσμος στηρίζουμε για ακόμα μια φορά τη συγκεκριμένη κίνηση καθώς είναι και η μόνη που έμπρακτα πλέον απέδειξε κάποιες από τις πρώτες προθέσεις της (πληρωμή παικτών, συζητήσεις με προπονητές κ.α). Βλέποντας άλλωστε και την στήριξη των χανιωτών ποδοσφαιριστων που είναι και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Οφείλουμε (για άλλη μια φορά) να κάνουμε υπομονή, ελπίζοντας οι διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί, και γιατί όχι και ο εμπλουτισμός αυτών των διαδικασιιών με νέες ιδέες, να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να αναθερμανθεί ξανα το ενδιαφερον του απλού φίλαθλου κόσμου

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧΑΝΙΑ!!».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook