Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ , συμμετέχει και φέτος στις διήμερες εκδηλώσεις του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ, που διοργανώνει το Στέκι των Μεταναστών, ενώ παράλληλα καταδεικνύει τι συμβαίνει πίσω από τις βιτρίνες των καταστημάτων και των εκτροφείων που πουλάνε ζώα και κάνει αναφορά στις καταδίκες πολιτών που κακοποιούσαν ζώα προτρέποντας όλους μας να καταγγέλουν όποιο παρόμοιο περιστατικό πέφτει στην αντίληψή μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σύλλογου Χανίων:

Διαλέξαμε να αναδείξουμε σαν θέμα στο περίπτερό μας και να καταδείξουμε το τι συμβαίνει πίσω από τις βιτρίνες των καταστημάτων και των εκτροφείων που πουλάνε ζώα .
Να καταδείξουμε τις φρικτές συνθήκες των ζώων μέσα στα εκτροφεία Ελλάδας και εξωτερικού, με ελαχιστότατες εξαιρέσεις, και να τονίσουμε οτι όλοι μας πρέπει να σαμποτάρουμε τις αγορές ζώων , υιοθετώντας ενα από τα χιλιάδες αδεσποτάκια των φιλοζωικών συλλόγων.
Τα ζώα είναι συναισθανόμενα όντα και οι ψυχές δεν πουλιούνται ούτε πρέπει να βασανίζονται.
Σας καλούμε να περάσετε το Σ/Κ από το περίπτερό μας για να δείτε σε video και να κουβεντιάσετε μαζί μας για τις απίστευτες σκηνές φρίκης των ζώων μέσα στα εκτροφεία.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε οτι σε ποινή φυλάκισης 5μηνών για κάθε ζώο καταδίκασε προχθές το Μονομελές Πλημμελειδικείο Χανίων κτηνοτρόφο από τα Κεραμιά γιατί είχε μόνιμα δεμένους και σε άθλια κατάσταση τους δύο ποιμενικούς του σκύλους.
Την μήνυση είχε ασκήσει ο Σύλλογός μας.

Στην Παρθενίου Κελαιδή αυτή την φορά γυναίκα δηλητηρίασε αδέσποτες και δεσποζόμενες γάτες.
Μετά από τηλεφώνημα του συλλόγου μας στην αστυνομία στον τόπο του συμβάντος έσπευσε, το Ανακριτικό Τμήμα της Αστυνομίας, η Σήμανση και δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
Διενεργείται προανάκριση.
Οι δράστες εγκλημάτων κατά των ζώων δεν παραμένουν πλέον , όπως παλαιότερα, ανενόχλητοι στα σκοτάδια να εγκληματούν.
Οι πολίτες όλο και περισσότερο σπάζουν την σιωπή τους και καταγγέλουν περιστατικά κακοποίησης και θανάτωσης ζώων.

Για τον
Φ.Σ. Χ. η προστασια των ζωων

Αναστασία Μπομπολάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook