Τρίτος καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το πρωί της Πέμπτης, ήταν ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει κι εκείνος κάποια στιγμή σε κάποιο talent show με φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και την περίπτωση να επιστρέψει και πάλι στο καστ των «Μυστικών της Εδέμ».

Με αφορμή την ταυτόχρονη παρουσία της Κατερίνας Στικούδη αλλά και του Κώστα Μαρτάκη που συμμετείχαν στο “Just the two of us” και στο “Dancing With The Stars” αντίστοιχα, η οικοδέσποινα του “Καφέ με την Ελένη” ρώτησε τον 35χρονο ηθοποιό αν θα ήθελε να δηλώσει συμμετοχή σε ένα από τα δύο σόου: “Θα πήγαινα πιστεύω εξίσου δύσκολα και στα δύο. Επειδή είμαι σαν άνθρωπος αρκετά συνεσταλμένος, οι όποιες εμφανίσεις μου είναι για να προβάλλω την εικόνα μου μέσα από τη δουλειά μου. Από κει και πέρα, δεν μου είναι εύκολο να κάτσω να κάνω κάτι τέτοιο, το οποίο δεν θα είναι για παράσταση, για να ανέβει στο θέατρο δηλαδή” είπε εκείνος.

\"Παναγιώτης

Αμέσως μετά, η 41χρονη παρουσιάστρια αναρωτήθηκε αν αληθεύουν οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει και πάλι στα γυρίσματα της σειράς “Μυστικά της Εδέμ”: “Πέρασε μια περίοδος που πραγματικά είχα ανάγκη να πάρω κάποιες αποστάσεις. Είχα βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήμουν πολύ στρεσαρισμένος, είχα χάσει λίγο την αίσθηση της πραγματικότητας.

Τώρα σιγά-σιγά ξαναπατάω στα πόδια μου, θέλω να δώσω το “παρών” στους συνεργάτες μου και στους ανθρώπους που με εμπστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Χρωστάω και μια συγγνώμη στην Έλενα Ακρίτα, γιατί ξέρω ότι την πλήγωσα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Θα το συζητήσουμε μεταξύ μας. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που είναι δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Με μεγάλη μου χαρά!” εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook