Μια Κρητικοπούλα έκανε την εμφάνισή της σε ένα διαφημιστικό σποτ στην Ινδία και από τότε έχει γίνει περιζήτητη από παραγωγούς του Μπόλιγουντ.

Φρέσκο αίμα στον κόσμο της μόδας, κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, με καταγωγή από το Μοχό της Κρήτης και γυναικείες καμπύλες που εκφράζουν παραστατικά το μεσογειακό πρότυπο, η Μαρία Τσαγκαράκη έχει κατακτήσει το 2010 τον τίτλο της Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς και έκτοτε έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς στο εξωτερικό. 

Η διαφήμιση που γύρισε με τον Ινδό σούπερ σταρ Ιρφαρ Καν είχε τεράστια επιτυχία στην Ινδία. Γενικότερα όμως οι τρεις μήνες που έζησε στο Νέο Δελχί και τη Βομβάη έχουν χαραχτεί στη μνήμη της. Τυλιγμένη με πολύχρωμα ινδικά μετάξια περπάτησε ως Ινδή πριγκίπισσα σε πάμπολλες πασαρέλες στην εξωτική χώρα και φωτογραφήθηκε για μεγάλα περιοδικά, όπως η ινδική «Vogue», ενώ δεν κρύβει πως έχει δεχτεί ήδη προτάσεις για συμμετοχή στον ινδικό κινηματογράφο! 

Τους έχει τρελάνει το κορίτσι στην Ινδία, αλλά δεν έχει πει ακόμη το «ναι» για το επόμενο βήμα. Μέχρι να την δούμε στη μεγάλη οθόνη του Μπόλιγουντ όμως, δείτε την Ινδική διαφήμιση αποσμητικού:

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook