Ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της Κ20 του Α.Ο. Χανιά, Ανδρέας Φυντικάκης, εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Ευθυμάκη.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη ΑΟΧ οι προσπάθειες των υπολοίπων μελών για να μεταπείσουν τους Παντελή Ευθυμάκη και Νεκτάριο Λεβεντάκη και να παραμείνουν στις θέσεις τους απέβησαν άκαρπες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά την σημερινή συνεδρίαση (1/7/2015) του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά, υπέβαλλαν την παραίτησή τους για προσωπικούς λόγους ο Πρόεδρος κος Παντελής Ευθυμάκης και ο ταμίας Νεκτάριος Λεβεντάκης. Η προσπάθεια των υπολοίπων μελών να τους μεταπείσουν και να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους κατέστη άκαρπος.

Κατόπιν των παραπάνω και μετά από σχετική ψηφοφορία, νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά εξελέγη ο Ανδρέας Φυντικάκης, μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός της ομάδας Νέων.

Επίσης ανέλαβε καθήκοντα ως νέο μέλος του Δ.Σ., με αρμοδιότητα Υπεύθυνος Ακαδημιών, ο οικονομολόγος Γιώργος Αθανασάκης.

Οι υπόλοιπες αρμοδιότητες κατανεμήθηκαν ως εξής:

-Αντιπρόεδρος η Κυριακή Πολάκη
-Γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Βιριράκης
-Ταμίας  ο Αντώνης Βασιλομιχελάκης
– Ειδικός Γραμματέας η Ειρήνη Λιμαντζάκη
-Έφορος Υλικού ο Γιώργος Γεωργιαδης.

Το Δ.Σ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα παραιτηθέντα μέλη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα του Α.Ο. Χανιά  κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook