Με τον πλέον επίσημο τρόπο η ΕΠΟ έκανε γνωστή την θέση της στο διοικητικό συμβούλιο της Football League ότι προτείνει να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για φέτος στη Β΄Εθνική και να ξεκινήσουν άμεσα με την συμμετοχή των ομάδων που το δικαιούνται βάση της τελικής κατάταξης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ΕΠΟ μάλιστα στην ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι περιμένει επίσημη απάντηση από την Football League μέχρι την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 2 το μεσημέρι.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αναμένεται να συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να δει τι πρόκειται να συμβεί με την διεξαγωγή ή όχι των πλέι οφ ανόδου για την Σούπερ Λιγκ.

Οι προτάσεις της ΕΠΟ προς την Ένωση Β΄-Γ΄ Εθνικής :

-Την τροποποίηση των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους της περιόδου 2010-11 ως προς τις προβλέψεις αδειοδοτήσεων των ομάδων, ειδικώς και αποκλειστικός για τις ΠΑΕ που θα προβιβαστούν από την Β\’ Κατηγορία.

-Να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για όσες ομάδες προβιβαστούν από την Β\’ Κατηγορία.

-Να διεξαχθούν τα play off με τη συμμετοχή των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας που το δικαιούνται βάσει της βαθμολογικής κατάταξης χωρίς να απαιτείται η αδειοδότησή τους από την Ομοσπονδία.

-Να δοθούν έγγραφες απαντήσεις επί των προτάσεων μέχρι την Δευτέρα 27/6/2011 και ώρα 14:00.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε, επίσης, μεταξύ άλλων:

1.Να διακοπεί η υπαλληλική σχέση των κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου, Ανδρέα Καραγκιόζη με την ΕΠΟ.

2.Να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 22/7/2011 στα γραφεία της ΕΟΕ.

3.Να διεξαχθούν τα σεμινάρια προεπιλογής διαιτητών, παρατηρητών, εκπαιδευτών διαιτησίας όλων των κατηγοριών στο διάστημα 23/7-12/8/2011.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook